Svečanim koncertom obilježeno 15 godina rada i djelovanja KUD-a „Rudar“ Glogovac

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U Društvenom domu u Glogovcu svečanim je koncertom obilježeno petnaest godina rada i djelovanja Kulturno umjetničkog društva „Rudar“ Glogovac.

Čestitku povodom 15. obljetnice rada, pored brojnih gostiju, uputila je i predsjednica Županijske skupštine Verica Rupčić zahvalivši svim članovima i voditeljima KUD-a na njihovom ustrajnom radu i entuzijazmu te ujedno poželila puno obljetnica i puno uspjeha u radu i dalje.

Koncert je ujedno bio prilika da tajnik Hrvatskog sabora kulture Dražen Jelavić svim članovima KUD-a dodijeli diplome za uspješan rad te za širenje i razvijanje kulturno-umjetničkog amaterizma hrvatske kulture.

Pored toga, predsjednik KUD-a „Rudar“ Zvjezdan Draganić dodijelio je zahvalnice za doprinos i potporu u radu svima koji su na bilo koji način doprinijeli u njihovom radu.

S obzirom da Koprivničko-križevačka županija aktivno podržava rad kulturno-umjetničkih društava, u ime Županije, zahvalnica za izniman doprinos i potporu u radu KUD-a „Rudar“ uručena je predsjednici Rupčić.

Kroz 15 godina rada, Kulturno umjetničko društvo „Rudar“ Glogovac svojim je brojnim nastupima diljem zemlje, ali i u inozemstvu pridonijelo te dalje doprinosi očuvanju kulturne baštine i tradicije svog sela, županije te cijele Republike Hrvatske.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: koprivnicki-bregi.hr