Zahvala Županiji za pomoć u organizaciji Europskog muškog kadetskog rukometnog prvenstva

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Župan Darko Koren i zamjenici župana Darko Sobota i Ivan Pal primili su danas prigodne poklone kao znak zahvale za pomoć u organizaciji Europskog muškog kadetskog rukometnog prvenstva koje je održano u Koprivnici od 11. do 21. kolovoza 2016. godine.

Prigodne poklone su im uručili predsjednik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Stanislav Lovković i predsjednica Organizacijskog odbora Europskog muškog kadetskog rukometnog prvenstva Sonja Šafar te su tom prilikom istaknuli kako je Hrvatski rukometni savez zadovoljan organiziranim prvenstvom. Dodali su kako je prvenstvo izvrsno odrađeno, a ukratko su se osvrnuli i na Svjetsko prvenstvo za djevojke U20 koje je održano prije dvije godine u Koprivnici.

img_5405mNašli smo se tu da Vam uručimo te sitne poklone u znak zahvalnosti te da imate uspomenu i da Vas podsjeća na ove dane kad smo imali najbolje rukometaše cijele Europe do 18 godina u Koprivnici“, istaknuo je predsjednik Lovković te uručio prigodne poklone županu i njegovim zamjenicima.

Zahvalu na prigodnim poklonima kao i na komunikaciji, suradnji i na ukazanom povjerenju istaknuo je župan te se ukratko prisjetio održanog prvenstva:

Javnost koja je to pratila i gledatelji su zaista mogli uživati u ovome turniru. Šteta da nije sve okrunjeno zlatom, ali pošto su porazi sastavni dio nekih budućih životnih pobjeda onda to trebamo sagledati u tom kontekstu i vjerovati da smo i mi dali doprinos jednom kvalitetnom razvoju hrvatskog rukometa.“

Služba ureda župana