Održan stručni skup za nastavnike elektrotehnike

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Zbog velikog interesa nastavnika elektrotehnike iz cijele Hrvatske u Obrtničkoj školi Koprivnica  i Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije ponovljen je stručni skup, odnosno seminar stručnog usavršavanja iz Elektroničkih sklopova i Obnovljivih izvora energije.

Tom je prilikom učiteljica Obrtničke škole Koprivnica Dubravka Eršetić održala prezentaciju na temu „Planiranje i odvijanje laboratorijskih vježbi iz Elektroničkih sklopova“,  Kristiana Soline iz Obrtničke škole Koprivnica govorila je o „Planiranju i odvijanju laboratorijskih vježbi iz Obnovljivih izvora energije“ dok je „Montiranje, ispitivanje i mjerenje na fotonaponskom sustavu u stvarnom okruženju“ detaljnije objasnio Branko Pleadin iz Strukovne škole Đurđevac.

Cilj skupa je unapređivanje praktičnog znanja nastavnika iz područja elektronike i mjerenja u elektrotehnici, a stručnom skupu je prisustvovalo 15 nastavnika iz cijele Hrvatske te prosvjetna savjetnica Vesna Anđelić iz Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

Služba ureda župana