Održana prva festivalska večer Festivala pjevača „50+“

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U organizaciji Kluba za starije osobe „Mariška“ i Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica održana je prva festivalska večer Festivala pjevača „50+“, manifestacija koja se održava već četrnaestu godinu za redom.

Prva festivalska večer okupila je 22 pjevača s područja Koprivničko-križevačke županije koje je uoči nastupa pozdravila ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica Vesna Križan istaknuvši: „Veliko nam je zadovoljstvo što imamo priliku osobama treće životne dobi učiniti život barem na trenutak lakšim i snošljivijim jer su oni svojim radom to i zaslužili“. Ugodnu večer i lijepo druženje kao i zahvalu svima na dolasku uputila je predsjednica Kluba za starije osobe „Mariška“ Valentina Čadavec nakon čega se prisutnima prigodnim riječima obratio i zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika Grada Koprivnice Mišel Jakšić.

U ime Koprivničko-križevačke županije nekoliko riječi uputila je pročelnica Upravnog odjela za zdravstveno–socijalne djelatnosti Željka Koluder Vlahinja istaknuvši: „Ovaj Festival je svakako prerastao okvire ovog Doma, a Županija je izrazito ponosna i na ovaj Dom i Festival i na sve napore ljudi koji vode ovaj Dom i na sve one koji su sačuvali ovu tradiciju već četrnaestu godinu za redom“. Pored toga, svim izvođačima je čestitala na hrabrosti i poželjela puno uspjeha na nastupu.

Izvođače je pratio stručni žiri među kojim je bila i pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Branka Cuki, a svakako je bitno spomenuti kako će se druga festivalska večer, na kojoj će nastupiti predstavnici domova s područja Republike Hrvatske, održati u srijedu, 28. rujna 2016. godine s početkom u 18,00 sati.

Služba ureda župana