Održana 2. sjednica Organizacijskog odbora 18. Dana voća

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U prostorijama Županijske uprave održana je 2. sjednica Organizacijskog odbora 18. Dana voća Koprivničko-križevačke županije koju je otvorio zamjenik župana Darko Sobota kao predsjednik Organizacijskog odbora.

Na sjednici se razgovaralo o temama stručnih predavanja te je dogovoreno kako će se prezentirati sljedeće teme: posljedice mraza u voćnjacima Podravine i Prigorja, iskustva u suzbijanju jabučne krvave uši i kalifornijske štitaste uši, novosti u radu Savjetodavne službe, mjere ruralnog razvoja i program ruralnog razvoja Koprivničko-križevačke županije.

Stručna predavanja održat će se prvi dan manifestacije 30. rujna 2016. godine s početkom u 17,00 sati u Starom gradu Đurđevcu, a nakon stručnih predavanja održat će se i voćarska večer s početkom u 20,00 sati.

Manifestacija će biti svečano otvorena u subotu, 1. listopada 2016. godine na Trgu Svetog Jurja u Đurđevcu s početkom u 10,00 sati te će se ujedno održati i prigodan kulturno umjetnički program, a proglasit će se i najuređeniji izlagački prostor.

Pored toga, članovi Organizacijskog odbora dogovorili su se kako će se u sklopu manifestacije “Dani voća” održati i izložba fotografija pod nazivom “Ruke života”.

Služba ureda župana