Svečano proslavljen Dan Općine Hlebine

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća Općina Hlebine proslavila je svoj Dan Općine i blagdan  „Imena Marijinog“.

Svečanu sjednicu, kojoj je prisustvovao zamjenik župana Darko Sobota, otvorio je predsjednik Općinskog vijeća Marijan Hontić nakon čega se obratila i načelnica Općine Hlebine Božica Trnski. Načelnica je pozdravila sve okupljene goste i uzvanike te se ukratko osvrnula na radove u protekloj godini. Pored toga, zahvalila je udrugama, društvima, općinskim djelatnicima i vijećnicima te svim suradnicima kao i Koprivničko-križevačkoj županiji na suradnji i razumijevanju.

Provedene projekte te općenito rad Općine i Općinskog vijeća pohvalio je zamjenik Sobota te svim okupljenima uputio čestitke povodom Dana Općine i blagdana „Imena Marijinog“. Osvrnuo se i na suradnju Koprivničko-križevačke županije i Općine Hlebine te poželio puno uspjeha u radu i uspješnu suradnju i dalje.

U sklopu obilježavanja Dana Općine otvoren je Dječji vrtić „Leptirić“, a uoči svečane sjednice održana je i koncelebrirana sveta misa u Crkvi svete Katarine u Hlebinama koju je predvodio biskup Varaždinske biskupije monsinjor Josip Mrzljak.

Služba ureda župana