Općina Podravske Sesvete proslavila Dan Općine

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Općina Podravske Sesvete obilježila je svoj Dan Općine pa je tim povodom održana svečana sjednica Općinskog vijeća kojoj su prisustvovali zamjenik župana Darko Sobota i predsjednica Županijske skupštine Verica Rupčić.

Svečanu sjednicu otvorio je predsjednik Općinskog vijeća Branko Rođak nakon čega se obratio i načelnik Općine Podravske Sesvete Ivan Derežić koji je pozdravio okupljene goste i uzvanike te se osvrnuo na proteklih godinu dana. Dodao je kako je Općina uspjela završiti izgradnju komunalne infrastrukture te kako će se do kraja godine održati pregled sustava i prepumpnih stanica. „Sada se možemo okrenuti novim projektima, a to je prije svega izgradnja dječjeg vrtića,“ istaknuo je načelnik Derežić te se ujedno osvrnuo i na rad udruga i društava na području Općine Podravske Sesvete.

Čestitke povodom Dana Općine uputio je pored brojnih gostiju i uzvanika zamjenik Sobota koji je pohvalio rad Općine i Općinskog vijeća te im poželio puno uspjeha u radu i dalje zaključivši: „Općina najbolje zna što je potrebno njenim mještanima.“

U sklopu obilježavanja Dana Općine otvorena je i izložba povodom 80 godina folklora HFD „Sesvečice“ te je održana foklorna večer u Društvenom domu Podravske Sesvete tijekom koje su dodijeljene zahvalnice članovima, sponzorima i svima koji su na bilo koji način pomogli u radu HFD „Sesvečice“. Pored toga, sutra, 18. rujna održat će se i revijalna nogometna utakmica „Sesvečkih gospođa“ kao i prvenstvena nogometna utakmica između nogometnih klubova Podravske Sesvete i „Podravina 02“ iz Ludbrega.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: www.podravske-sesvete.hr