Sastanak projektnih partnera u okviru projekta „Ruka pomoći“

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U prostorijama PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja održan je peti sastanak projektnih partnera u okviru provedbe projekta „Ruka pomoći“.

Glavna tema sastanka bile su provedene projektne aktivnosti u proteklom razdoblju pa je tako nabavljena zaštitna odjeća, bicikli i kosilice za gerontodomaćice kao i info pult koji će Klub za starije „Mariška“ koristiti za promociju ovog projekta. Dogovoreni su i detalji oko pripreme kvartalnog izvješća, obaveza prijavitelja i projektnih partnera te rok za dostavu dokumentacije, a raspravljalo se i o odobrenim Zahtjevima za naknadu sredstava i o odobrenim troškovima u okviru istih.

Valja napomenuti da je prijavitelj projekta „Ruka pomoći“ Klub za starije osobe „Mariška” dok su projektni partneri Koprivničko-križevačka županija, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja te Gradsko društvo Crvenog križa Križevci. Projekt traje 14 mjeseci, točnije do 20. studenog ove godine, a ukupna vrijednost mu je 1.318.913,16 kuna te je u potpunosti financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda. Cilj projekta je doprinijeti razvoju socijalnih usluga na području Koprivničko-križevačke županije.

Služba ureda župana

ruka_pomoci_logo