Župan i zamjenik Sobota obišli završene radove na županijskoj cesti u Brežanima

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Nakon završenih radova na županijskim cestama na području Općina Sokolovac i Novigrad Podravski, župan Darko Koren, zamjenik župana Darko Sobota i ravnatelj Županijske uprave za ceste Dragutin Guzalić obišli su i obnovljeni kolnik u Općini Sveti Petar Orehovec.

Naime, radi se o županijskoj cesti 2176 u mjestu Brežani ukupne dužine 1130 metara koja je zbog iznimno lošeg stanja ove godine napokon obnovljena. Ukupna vrijednost ove investicije iznosila je 356.581,39 kuna te je u potpunosti financirana iz proračuna Županijske uprave za ceste, a radove je izvela tvrtka Niskogradnja Huđek.

Prilikom obilaska župan je istaknuo zadovoljstvo što je još jedna cesta u nizu obnovljena te dodao kako će ovaj obnovljeni kolnik zasigurno biti od velikog značaja i za stanovnike Općine Sveti Petar Orehovec, ali i za sve one koji se svakodnevno služe ovim pravcom.

Služba ureda župana