Prijem povodom nadolazeće Premier lige u boksu

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Povodom nadolazeće Premier lige u boksu koja će se održati u Koprivnici, zamjenik župana Ivan Pal održao je prijem za predsjednika Hrvatskog boksačkog saveza Bonu Bošnjaka i glavnog tajnika Marka Marovića te predsjednika i trenera Boksačkog kluba David Koprivnica Dražena Kuhara.

Zamjenik Pal i predsjednik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Stanislav Lovković pohvalili su rad i organizaciju Boksačkog kluba David te čestitali predsjedniku ujedno i treneru Kuharu na osvojenoj prvoj bronci na Europskom prvenstvu u boksu.

Na prijemu se razgovaralo i o programima koprivničkog Boksačkog kluba David koji se izvrsno razvija kao mladi klub s mlađim dobnim kategorijama te nadolazećoj Premier ligi i tehničkim detaljima oko organizacije same lige o čemu je govorio predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza Bono Bošnjak.

Predsjednik Bošnjak kao i predsjednik Boksačkog kluba David Dražen Kuhar zahvalili su zamjeniku Palu na održanom prijemu, a zamjenik im je poželio puno uspjeha u daljnjem radu.

Služba ureda župana