Radni sastanak s predsjednikom Društva hrvatskih književnika Podravsko-prigorski ogranak

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Zamjenik župana Ivan Pal održao je radni sastanak u Županijskoj upravi sa predsjednikom Društva hrvatskih književnika Podravsko-prigorski ogranak Darkom Pernjakom.

Predsjednik Pernjak informirao je zamjenika Pala oko programa koje je do sada odradio Ogranak, ali i o onim programima koji su u fazi pripreme. Prilikom sastanka, zamjenik Pal i predsjednik Pernjak osvrnuli su se i na nedavno održani Alpe Jadran Festival mladih pisaca s obzirom da je Ogranak bio partner glavnom organizatoru manifestacije Udruzi Rocklive.

Jedan od tema sastanka bile su i manifestacije koje provodi Ogranak s posebnim naglaskom na Dane Ivana viteza Trnskog i Galovićevu jesen budući da se radi o važnim manifestacijama za Koprivničko-križevačku županiju.

Zamjenik Pal poželio je Ogranku puno uspjeha pri provođenju novih programa, a predsjednik Pernjak zahvalio se na održanom sastanku.

Služba ureda župana