Župan prisustvovao 3. radnom sastanku kod ministra Tolušića

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Tomislav Tolušić održao je 3. redovan radni sastanak sa županima hrvatskih županija.

Ovom sastanku prisustvovao je i župan Darko Koren, a raspravljalo se o dinamici otvaranja natječaja u lipnju i srpnju kao i postupcima dodjele bespovratnih sredstava za ulaganje u zdravstvenu zaštitu na primarnoj razini te poboljšanju isplativosti i pristupa dnevnim bolnicama i jednodnevnim kirurgijama.

Okupljenim županima prezentiran je detaljan plan objave poziva i to iz područja znanosti, integriranog prometa, zdravstvene zaštite, učinkovitih ljudskih potencijala, ruralnog razvoja, pomorstva i ribarstva te teritorijalne suradnje, a ministar Tolušić je naglasio kako od županija očekuje da budu nosioci razvoja pogotovo kada se radi o povlačenju sredstava iz fondova Europske unije.

Služba ureda župana

Izvor slika: hrvzz.hr