Raspoređena sredstva za Programsku djelatnost udruga građana za 2016. godinu

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Župan Darko Koren donio je zaključke o raspodjeli  sredstava Proračuna Koprivničko-križevačke županije za Programsku djelatnost udruga građana za 2016. godinu, a sredstva su raspoređena po korisnicima kako slijedi OVDJE.

Za udruge proizišle iz Domovinskog rada te udruge iz područja zdravstva i osoba s invaliditetom potpisivanje ugovora održat će se 3. i 6. lipnja 2016. godine dok će se potpisivanje ugovora za udruge iz područja brige o djeci i mladima kao i udruge iz područja brige o starijim osobama te udruge žena održati 9. i 10. lipnja 2016. godine.

Potpisivanje ugovora za sve udruge održat će se u Županijskoj upravi u Nemčićevoj 5 u Upravnom odjelu za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine (soba 35/I) u vremenu od 8,00 do 15,00 sati.

Udruge su dužne prilikom potpisivanja ugovora dostaviti uvjerenje da se ne vodi kazneni postupak protiv voditelja projekta.

Služba ureda župana