Članovi KUD-a Delovi nastupili na 10. Hrvatskom pikniku

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U suradnji Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije i mađarskog Centra za kulturu Letenye članovi folklorne i tamburaške skupine Kulturno-umjetničkog društva Delovi sudjelovali su na 10. Hrvatskom pikniku.

Riječ je o manifestaciji koja se održava u Letenyu, a njome se nastoji očuvati kultura i identitet Hrvata koji žive u Mađarskoj.

U kulturno-umjetničkom programu nastupile su pjevačke i plesne skupine iz nekoliko mađarskih mjesta dok su se članovi KUD-a Delovi predstavili pjesmama i plesovima iz Podravine.

Ovoj manifestaciji nazočio je direktor županijske Turističke zajednice Zdravko Mihevc i viši suradnik Krešimir Blažek koji su ujedno prisustvovali i sastanku s ravnateljem Centra za kulturu na kojem je dogovorena daljnja suradnja oko samostalne izložbe likovno kreativne sekcije početkom sljedeće godine i koncerta KUD-a Delovi na glavnom gradskom trgu.

Služba ureda župana