Održana promocija prvog romana Vesne Hadelan

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Svečana promocija prve knjige Vesne Hadelan, „Odškrinjena duša davne Rasinje“ održana je u Općinskom centru za kulturu, tradiciju i edukaciju u Rasinji, a promociji je nazočila i predsjednica Županijske skupštine Verica Rupčić.

„Odškrinjena duša davne Rasinje“ je roman u kojem se radnja odvija u prvoj polovini 19-tog stoljeća te govori o sudbini barunske obitelji Inkey de Pallin, od vrha i sjaja pa do njegova pada, a kroz ljubavnu priču barunice Lily i seljaka Matka.

Prilikom promocije, ulomke iz romana čitala je Anita Bakovljanec, a recenzijom na roman osvrnula se profesorica hrvatskoga jezika i književnosti Marina Kovaček.

Za izdavanje knjige najvećim dijelom zaslužna je Općina Rasinja, a promociju su osim predsjednice Rupčić uveličali i  načelnik Općine Rasinja Danimir Kolman, predsjednik Općinskog vijeća Josip Mlinarić te brojni uvaženi gosti i uzvanici.

Služba ureda župana