Župan potpisao ugovor o sufinanciranju V. faze izgradnje škole i sportske dvorane Osnovne škole Legrad

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Župan Darko Koren danas je potpisao ugovor ukupne vrijednosti 470.000,00 kuna s Ministarstvom regionalnoga razvoja i fondova Europske unije o sufinanciranju V. faze izgradnje škole i školske sportske dvorane Osnovne škole Legrad.

To je jedan od 10 projekata iz Koprivničko-križevačke županije za koje je Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije odobrilo 2.129.000,00 kuna, a sredstva su odobrena i projektima  općine Virje, Kloštar Podravski, Hlebine, Sokolovac, Sveti Petar Orehovec, Novigrad Podravski, Kalinovac, Koprivnički Ivanec i Sveti Ivan Žabno.

Ukupno će Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije ove godine financirati 170 projekata u iznosu od 40 milijuna kuna, a sve s ciljem ostvarenja regionalnog razvoja u skladu s načelima održivog razvoja i socijalne uključenosti.

Služba ureda župana