Učenici trećih razreda u posjeti Županijskoj upravi i PORI

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Učenici trećih razreda Područne škole Vinica u pratnji učiteljice Kristinke Fabić i policijskog službenika Zorana Zlatara iz Policijske uprave Koprivničko-križevačke županije posjetili su prostore PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja gdje ih je dočekao zamjenik Ivan Pal.

Tom su prilikom razgovarali o ljepotama, gradovima i općinama Koprivničko-križevačke županije, a učenici su pokazali veliki interes postavljajući brojna pitanja, ali i zavidno znanje o  našoj Županiji.

Nakon uvodnog djela, djeca su pogledala županijski turistički film „Podravina i Prigorje na dlanu“, te tako proširili svoje znanje o Koprivničko–križevačkoj županiji.

Pored toga, znanje o Županiji pokazali su i učenici trećih razreda Osnovne škole Molve te Područne škole Repaš i Medvedička prilikom posjeta Županijskoj upravi, a gdje ih je dočekala viša savjetnica za provedbu kapitalnih projekata u školstvu Ana Mušlek.

Učenici su postavljali brojna pitanja o radu u Županiji, kao i o okolnim gradovima i općinama, a Ana Mušlek ih je ukratko upoznala sa svim ljepotama Koprivničko-križevačke županije te dodatno informirala o načinu rada i djelatnicima u Županiji.

Služba ureda župana