Najava: Mladi za mlade

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U suradnji s Koprivničko-križevačkom županijom, a povodom 9. svibnja Dana Europe i obilježavanja Europskog tjedna, u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica održat će se dva programa Mladi za mlade.

Prvi program održat će se u ponedjeljak, 9 svibnja s početkom u 11,30 sati, a u njemu će sudjelovati Gimnazija „Fran Galović“ Koprivnica, Srednja škola Koprivnica i Obrtnička škola Koprivnica te će zajedno s mentorima prikazati nekoliko uspješnih međunarodnih projekata.

Drugi program održat će se u utorak, 10. svibnja s početkom u 11,30 sati, a u njemu sudjeluju koprivničke škole Osnovna škola „Antun Nemčić Gostovinski“, Osnovna škola „Braća Radić“ i Osnovna škola „Đuro Ester“.

Oba programa održat će se u Stručno-znanstvenom odjelu na 2. katu knjižnice, a više o najavljenim programima pojedinih škola možete vidjeti na poveznici.

Služba ureda župana