Prijem za kadetkinje Rukometnog kluba Podravke

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Povodom obrane prošlogodišnjeg naslova, zamjenik župana Ivan Pal zajedno s pročelnicom Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Brankom Cuki održao je prijem za kadetkinje Rukometnog kluba Podravke. Naime, djevojke su na završnici  1. Hrvatske kadetske rukometne lige u Umagu pobijedile zagrebačku Lokomotivu i tako četvrti put zaredom osvojile naslov prvakinja.

Zamjenik Pal čestitao je djevojkama na uspjehu i posebno naglasio važnost ovog rezultata:

„Ovaj prijem već je postao uobičajeni, ali nije uobičajena ova situacija da je jedna ekipa već četiri puta zaredom osvojila prvo mjesto. Osim toga, ovo je jedinstvena situacija s obzirom da ste vi prva generacija koja je bila prva s domaćim curama.“

Zahvalu na prijemu uputila je trenerica kluba Snježana Petika te istaknula kako su igračice Kluba na državnom prvenstvu za kadetkinje Korina Karlovčan i Tena Petika odabrane u sedmorku turnira dok je najboljom igračicom proglašena Ivona Mrđen, a Iva Šafar najboljom vratarkom.

Na kraju prijema, direktorica Kluba Božica Palčić naglasila je kako se nada da ovo nije zadnji prijem u Županijskoj upravi s obzirom da imaju još tri godišta koja će uskoro ići na završnicu.

Služba ureda župana