Radni sastanak s predsjednikom Akademskog sportskog saveza Koprivnica Nedeljkom Pavlecom

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Zamjenik župana Ivan Pal održao je danas radni sastanak s predsjednikom Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Stanislavom Lovkovićem i predsjednikom Akademskog sportskog saveza Koprivnica Nedeljkom Pavlecom o samom Akademskom sportskom savezu.

Naime, na prošloj sjednici Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije, Akademski sportski savez Koprivnica primljen je u članstvo Zajednice pa je tom prigodom njen predsjednik Pavlec posjetio zamjenika župana Pala kako bi ga informirao o planu rada i očekivanjima. Predsjednik Pavlec objasnio je kako je temeljni cilj ovog Saveza omogućiti što većem broju studenata bavljenje sportom te kako će promovirati akademski sport Sveučilišta Sjever i sudjelovati u njegovom jačanju u odnosu na ostale akademske sportske sustave u Republici Hrvatskoj.

Zamjenik Pal istaknuo je kako mu je drago da je osnovan jedan takav akademski sportski savez na području Koprivničko-križevačke županije te da vjeruje da je ovo odličan način da se što većem broju studenata omogući bavljenje sportom.

Služba ureda župana