Četvrta redovna godišnja skupština Udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Udruga slijepih Koprivničko-križevačke županije održala je četvrtu godišnju Skupštinu u prostorijama Doma za starije i nemoćne osobe u Koprivnici. Pozdravne riječi uputio je zamjenik župana Ivan Pal koji je tom prilikom čestitao Udruzi na dosadašnjem radu i zahvalio za dobru suradnju koju ostvaruju s Koprivničko-križevačkom županijom.

Predsjednik Udruge Ivica Ferenčić pozdravio je sve prisutne te službeno otvorio Skupštinu, a Romina Posavec podnijela je Izvještaj o radu, Izvještaj Nadzornog odbora i završni račun za 2015. godinu što je jednoglasno prihvaćeno. Na redovnoj Skupštini članovi su jednoglasno prihvatili predložene kandidate za tijela upravljanja i to: za zapisničara Margaretu Odobašić, a za ovjerovitelja zapisnika Ivana Bebeka i Anu Glavaš Jambreušić. Između ostalog, na Skupštini je potvrđen i Upitnik o samoprocjenjivanju za 2015. godinu, a Skupštini su prisustvovali predstavnici županijskog Društva multiple skleroze i Udruge invalida Koprivničko-križevačke županije.

Udruga slijepih Koprivničko – križevačke županije broji 250-ak članova, a njen cilj je udružiti slijepe osobe i poboljšati kvalitetu njihovih života.

Služba ureda župana