Izabrana Miss Koprivničko-križevačke županije

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije, a u organizaciji Ive Horvat, vlasnice licence Izbora za Miss Koprivničko-križevačke županije po prvi puta u našoj Županiji održan je jučer, 10. ožujka u Hotelu Podravina Izbor za Miss Koprivničko-križevačke županije.

Pozdravnu riječ uputio je župan Darko Koren koji je prije svega svima zahvalio što ima čast biti u stručnom žiriju te svim natjecateljicama zaželio sreću u samom natjecanju. Dodao je kako mu je izrazito drago što se u našoj Županiji organizirao ovaj Izbor koji značajno doprinosi promociji naše Županije.

Desetak natjecateljica u svom prvom izlasku nosile su majice Koprivničko-križevačke županije, a prepunoj dvorani Hotela prikazan je i Turistički promo film o ljepotama naše Županije.

Prilikom ocjenjivanja stručni žiri imao je zahtjevan zadatak ocjeniti ne samo ljepotu već i karakter, stav kao i njihovo razmišljanje o toleranciji i humanosti, uz župana Darka Korena u radu žirija, sudjelovala je Mirela Čipčić-Pehnec iz IMG_3105mpizzerije Kalimero, Bojan Tucaković, kapetan Nogometnog kluba Koprivnica, Nikola Jambor, igrač Nogometnog kluba Slaven Belupo, Bojan Horvat, radijski voditelj, Sanela Ožegović, članica uprave Hotela Podravina, Mario Tomiša, prorektor Sveučilišta Sjever, Dominik Šušković, pjevač benda Od srca do srca te Iva Kontak, vlasnica nacionalne licence izbora za Miss Hrvatske.

Voditeljski dio večeri besprijekorno je odradila Hana Tabaković, a atmosferu je uljepšao koprivnički bend Tragovi i tamburaški sastav Od srca do srca.

Uz cjelotjednu pripremu djevojke su zabljesnule u svojem najboljem izdanju, a svojom ljepotom i talentom titulu Miss Koprivničko-križevačke županije osvojila je Marinela Miklečić iz Križevaca te time stekla direktni plasman u finalno natjecanje za izbor za Miss Hrvatske. Titulu prve pratilje odnijela je Ozana Ružić, a Lana Fabijanec zauzela je mjesto druge pratilje.

Organizacija Izbora bila je više no uspješna, a očekuje se da će upravo takav izbor ljepote postati tradicija u našoj županiji.

Služba ureda župana