Učenici Osnovne škole Mihovila Pavleka Miškine Đelekovec i Područne škole Imbriovec posjetili su Županiju

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Učenici od prvog do četvrtog razreda Osnovne škole Mihovila Pavleka Miškine Đelekovec i Područne škole Imbriovec posjetili su danas prostore Županijske uprave. Branka Cuki, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionale manjine i Melita Ivančić, pročelnica Službe ureda župana i razgovarali su s učenicima o karakteristikama naše Županije te o poslovima koji se obavljaju u Županijskoj upravi.

Učenici su pokazali veliki interes postavljajući brojna pitanja, ali i zavidno znanje o Koprivničkoj – križevačkoj županiji. Nakon uvodnog djela djeca su zajedno s učiteljicama pogledala novi turistički promotivni film „Koprivničko-križevačka županija na dlanu“ te tako proširili svoje znanje o gradovima, općinama, turističkim sadržajima, naivnom slikarstvu, gastronomiji, tradiciji i atrakcijama koje su specifične za Koprivničko – križevačku županiju.

Služba ureda župana