Održan sastanak na temu pripreme sezone i događanja na Šoderici

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Na inicijativu Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije održan je sastanak na temu pripreme sezone i ovogodišnjih događanja na jezeru Šoderica. Uz predstavnike županijske turističke zajednice, sastanku je prisustvovao Ivan Sabolić načelnik Općine Legrad, te nositelji i organizatori različitih aktivnosti na Šoderici. Na sastanku je analizirana prošlogodišnja sezona te su izneseni prijedlozi za poboljšanja. Načelno su definirane veće manifestacije i okvirni datumi događanja koja će se odvijati ove godine na jezeru Šoderica, a neke od njih su Party Loop, triatlon, Showderica, Country vikend, ribička natjecanja, Beer Throne Challenge i dr. Dogovoreno je i da će se tiskati kalendar događanja na Šoderici, a koji će biti predstavljen početkom travnja, odnosno prije početka sezone. Sudionici sastanka se nadaju i povećanom interesu poduzetnika koji bi bili spremni investirati i poboljšati turističku ponudu na Šoderici.

Pozivamo sve zainteresirane koji smatraju da bi svojim idejama i sudjelovanjem mogli doprinijeti obogaćivanju turističke ponude i povećanom broju posjetitelja i turista na Šoderici da se jave sa svojim prijedlozima i idejama u Turističku zajednicu Koprivničko-križevačke županije ili Općinu Legrad.

Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije