Aktivnosti Povjerenstva za ravnopravnost spolova

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Županijsko Povjerenstvo za ravnopravnost spolova je na redovnoj radnoj sjednici potvrdilo suradnju sa županijskim Savjetom mladih. Zajedno će se organizirati akcije namijenjene mladoj populaciji: sudjelovanje u globalnoj kampanji “Milijarda ustaje”, kao i obilježavanje “Dana ružičastih majica”.

Povjerenstvo za ravnopravnost spolova donijelo je odluku o organiziranju humanitarne akcije za Udrugu osoba s invaliditetom “Bolje sutra”. Akcija će se provoditi sukladno rješenju Ureda državne uprave, a suorganizator će biti županijska Udruga uzorne seoske žene.

U okviru akcije bit će održan humanitarni koncert 4.ožujka u Sportskoj dvorani Srednje škole u Koprivnici, kojim će se na poseban način obilježiti Međunarodni dan žena.

Na koncertu i tijekom humanitarne akcije će se prikupljati sredstva za kupnju podizne rampe za prijevoz osoba s invaliditetom na području Koprivničko-križevačke županije.

Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije