U subotu 2. zimska tržnica knjiga ispred Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U subotu 16. siječnja 2016. od 9 do 13 sati bit će održana 2. zimska tržnica knjiga u suradnji sa Šarenim dućanom iz Koprivnice. Zbog velikog interesa građana za prodajom knjiga na ljetnim i jesenskim tržnicama, Knjižnica i Šareni dućan organizirat će i Zimske tržnice knjiga koje će se održavati svaku 3. subotu u mjesecu.

Svi zainteresirani građani mogu bez prethodne najave donijeti svoje knjige i prodavati ih ispred knjižnice ili u veži u slučaju lošeg vremena, a Knjižnica će prodavati svoje otpisane primjerke u Odjelu za odrasle. Uz otpisane knjige iz fonda Knjižnice, zainteresirani mogu kupiti i stare brojeve časopisa Glorija, Doktor u kući, Ljepota i zdravlje te Autoklub i novina Glas Podravine, Podravski list i Mali podravski po simboličnim cijenama. Sav prihod od prodaje otpisanih knjiga i časopisa namijenjen je opremanju kutka za mlade u Odjelu za odrasle u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica.

Maja Krulić Gačan