Uoči blagdana župan Koren i zamjenik Pal tradicionalno posjetili Dom za starije i nemoćne osobe

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Povodom nadolazećih blagdana župan Darko Koren i zamjenik župana Ivan Pal zajedno sa suradnicima tradicionalno posjetili su na Badnjak, 24. prosinca Dom za starije i nemoćne osobe u Koprivnici.

Na početku susreta župan se prigodnim riječima obratio djelatnicima i štićenicima Doma te im zahvalio na izvrsnoj suradnji koja traje već dugi niz godina i obećao vrhunsku kvalitetu usluge i u sljedećoj godini. Osim toga, istaknuo je kako je Dom za starije i nemoćne osobe među najboljima u Hrvatskoj, a pozitivna atmosfera koja se osjeća u toj ustanovi je nešto što ju čini posebnom.

Zamjenica ravnateljice Verica Šarlija zahvalila je županu na posjeti i na podršci koju dobiva i od župana, ali i cijele Županijske uprave te istaknula kako vjeruje da će suradnja između ustanove i osnivača biti i u sljedećoj godini na visokoj razini baš kao i poslovanje same ustanove.

Tradicionalno druženje završilo je veseljem i pjesmom „Narodi nam se kralj nebeski“.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.