Zamjenik Pal čestitao obrtu za čuvanje djece „Točkica“ drugi rođendan

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Zamjenik župana Ivan Pal pridružio se u petak, 18. prosinca proslavi drugog rođendana obrta za čuvanje djece „Točkica“, vlasnice Snježane Smolak.

Obrt „Točkica“ nalazi se u Starigradu, a prvi je obrt kao takav za čuvanje djece u Koprivničko-križevačkoj županiji. U Točkici se pruža dnevni boravak za dvanaestero djece predškolske dobi. Osim čuvanja djece za vrijeme radnog vremena roditelja, pruža mogućnost čuvanja djece vikendom, blagdanom i u noćnoj smjeni. Točkica je prvi obrt za čuvanje djece u Hrvatskoj koji je dobio europski certifikat o sigurnosti i pravilnom radu s djecom.

Povodom proslave rođendana održan je i kratki prigodni program, a svečanosti je osim djece i njihovih roditelja, prisustvovala i predsjednica Udruženja obrtnika Koprivnica Irena Kovačić i tajnica Udruženja Jasmina Markota.

Brojna iznenađenja, pa tako i dolazak Djeda Mraza razveselio je polaznike mješovite grupe obrta Točkica, ali ništa manje nisu se razveselili i slatkišima koje je u ime Županije podijelio zamjenik Pal.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.