Održano Županijsko stručno vijeće za građanski odgoj i obrazovanje

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Temeljem preporuke Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te Agencije za odgoj i obrazovanje Republike Hrvatske održano je Županijsko stručno vijeće za građanski odgoj i obrazovanje u Osnovnoj školi Đuro Ester u Koprivnici.

Vijeću je prisustvovao i zamjenik župana Ivan Pal koji je tom prigodom pozdravio sve okupljene i osvrnuo se na predložene teme. Na stručnom skupu, Maja Sinjeri i Ana-Marija Bobovčan govorile su o građanskom odgoju na djelu, Mirna Kovačić predstavila je projekt „Koliko poznajem Hrvatski sabor“, a Marina Tomac Rojčević prezentirala je projekt „Simulirana sjednica Hrvatskog sabora“ i govorila o modulu građanskog odgoja: Huliganstvo-prevencija nasilja. Jasna Kraljić Cmrk govorila je o borbi protiv korupcije odnosno modulu građanskog odgoja, a ravnateljica škole Sanja Prelogović pružila je osvrt na međupredmetnu provedbu građanskog odgoja i obrazovanja u protekloj godini u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.