Predstavljena knjiga „Zajedno, ali sam ili tako je govorio Arsen Dedić“

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Mjesni odbor i Područna škola Bakovčica pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije, 8. prosinca u Područnoj školi Bakovčica organizirali su predstavljanje knjige „Zajedno, ali sam ili tako je govorio Arsen Dedić“.

Branka Cuki, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine pozdravila je sve okupljene te otvorila izložbu.

Novinar i publicist Mladen Pavković te predsjednik Ogranka Matice hrvatske u Koprivnici Dražen Ernečić predstavili su knjigu, a tom prigodom održan je i raznovrsni program.

Tematske recitacije održale su Natalija Galinec, Petra Conar i Vedrana Horvat, a križevački pjesnik i pisac Josip Petrlić Pjer premijerno je izveo svoju pjesmu napisanu o Arsenu Dediću pod nazivom „Arsen D.“ te pjesmu za djecu „Običan-neobičan maslačak“.

Nastupila je i Udruga prijatelja kulture Vlado Dolenec Koprivnički Bregi koja je izvela nekoliko pjesama u kojima je Arsen bio autor. Posjetitelji su mogli vidjeti i izložbu fotografija Mladena Pavkovića na temu „Najmanji portreti na svijetu poznatih ličnosti“, a u sklopu koje su mogli vidjeti portrete Vlatka Pavletića, Ivana Generalića, Arsena Dedića, Martina Sagnera, Gustava Krkleca i Franje Majetića.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.