Poziv na radionicu u okviru projekta TOURISM4C – pretpostavke za osnivanje prekograničnog turističkog klastera

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja sudjeluje u provedbi projekta TOURISM4C koji se financira iz IPA Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2007.-2013. U projektu sudjeluju Zaklada za razvoj poduzetništva županije Zala iz Mađarske, Trgovačka i industrijska komora županije Zala iz Mađarske i HGK Županijska komora Varaždin. Cilj projekta je stvaranje pretpostavki za povezivanje poduzetnika u prekogranični turistički klaster.

Projektne aktivnosti uključuju istraživanje o turističkom potencijalu u prekograničnom području, a projektom je predviđeno i niz radionica za dionike u sektoru turizma u pograničnom području, a s ciljem razmjene znanja i iskustava o turističkoj promociji te o prednostima udruživanja u turistički klaster.

Upravo s ciljem uspostave zajedničke suradnje, unapređenja promocije turističkih proizvoda i usluga kao i sveukupne promocije Koprivničko-križevačke županije kao turističke destinacije, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja organizira prvu radionicu na temu mogućnosti udruživanja poduzetnika u turistički klaster. Uz sudjelovanje eksperta iz područja klastera, na radionici će se prezentirati sve mogućnosti, prednosti i prilike udruživanja u klaster, čime bi se njegovim članovima omogućilo bolje pozicioniranje na EU tržištu.

Radionica će se održati
u četvrtak, 03. prosinca 2015. godine s početkom u 10,00 sati
u prostorima PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja,
Florijanski trg 4, Koprivnica, dvorana na I. katu.

Sljedeće dvije radionice imat će za cilj povezivanje s partnerima i drugiom dionicima na području turizma iz Varaždinske županije i županije Zala iz Mađarske.

Molimo Vas da svoje sudjelovanje na radionici potvrdite u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja usmeno na tel. 621-978 ili na e-mail: info@pora.com.hr zaključno do utorka, 01. prosinca 2015. godine do 13,00 sati.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja

ipa_sufinanciranje