Župan Koren na otvorenju laboratorija Veterinarskog zavoda Križevci

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Župan Darko Koren u petak, 13. veljače prisustvovao je otvorenju novo uređenih laboratorija Veterinarskog zavoda Križevci u Križevcima. Na samom početku prisutne je pozdravio predstojnik križevačkog Zavoda dr.sc. Darko Majnarić, dok je ravnatelj Veterinarskog instituta Željko Cvetnić pohvalio rad Zavoda koji svoju djelatnost obavlja 144 godine što je i bio jedan od razloga za njegovu obnovu i modernizaciju te se zahvalio gradonačelniku Grada Križevaca Hrgu na pruženoj financijskoj pomoći.
U svom obraćanju gradonačelnik Hrg istaknuo je kako je riječ o gradskoj zgradi koja će Veterinarskom zavodu biti na raspolaganju sve dok će Zavod biti u funkciji te da je to tek jedna od mnogih investicija grada. Bjelovarsko-križevački biskup Vjekoslav Huzjak blagoslovio je prostore i zaposlenike, nakon čega je uslijedilo razgledavanje prostora.
Vrijednost investicije iznosila je oko sedam milijuna kuna, a moderno opremljeni laboratoriji zaposlenicima će omogućiti adekvatne uvjete za rad.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.