Održana Humanitarna revija frizura i modna revija

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i Ceh frizera u suradnji s Udrugom obitelji „Volim život“ organizirali su reviju frizura i modnu reviju koja se održala u Sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica u nedjelju, 7. prosinca 2014. godine. Paralelno s revijom organizirana je tombola za koju su svoje proizvode i usluge darovali obrtnici i poduzetnici iz cijele županije. Istovremeno Obrtnička komora je pozvala obrtnike i poduzetnike da mogu i direktno uplatiti sredstva na račun Udruge koja vodi kampanju za pomoć Marijeti.

U ime Koprivničko-križevačka županije, koja je podržala i ovu humanitarnu akciju prisustvovao je župan Darko Koren sa suradnicima.

Na reviji su sudjelovala 22 frizerska salona iz Koprivničko-križevačke županije te 4 modna salona i modna kreatora. U tomboli je bilo osigurano 326 poklona koje je osiguralo oko 60 obrtnika i poduzetnika (među kojima su i frizerski saloni koji su sudjelovali u reviji). Organizatori su izuzetno zadovoljni ostvarenim rezultatima ove humanitarne akcije budući da je od prodanih ulaznica ostvareno je 24.516,00 kn, prodanih tombola ostvareno je 6.520,00 kn, a na račun Udruge na poziv Komore uplaćeno je 7.500,00 kuna.

U okviru ove akcije prikupljeno je 38.536,00 kuna izvijestili su priopćenjem iz Obrtničke komore Koprivničko – križevačke županije.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.