Podravka Stožeru civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije donirala 17 tisuća komada zaštitne medicinske opreme

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije danas  je primio vrijednu donaciju medicinske zaštitne opreme koju je osigurala tvrtka Podravka d.d. Koprivnička prehrambena tvrtka ponovno je pokazala veliko srce te donirala 17 tisuća komada zaštitnih i kirurških maski te zaštitnih rukavica koje će Stožer sukladno potrebama rasporediti županijskim zdravstvenim ustanovama.

Donaciju je u ime Podravke predao direktor sektora Korporativna i informacijska sigurnost Marinko Beljo, a u ime Stožera na vrijednoj zaštitnoj opremi je zahvalio načelnik Ljubić koji je tom prilikom istaknuo kako će oprema biti od velike pomoći  u suzbijanju širenja zaraze bolesti COVID-19 uzrokovane koronavirusom. „Podravka je još jednom pokazala društvenu odgovornost i spremnost na nesebično darivanje koje je u interesu javnog dobra i u ovom slučaju, zaštite zdravlja cjelokupne zajednice. Borba protiv koronavirusa je u punom jeku i ova će donacija pomoći svim našim zdravstvenim djelatnicima kako bi bili sigurni i zaštićeni od zaraze. Zahvaljujemo Upravi Podravke i svim djelatnicima koji u ovim teškim vremenima misle na nas i olakšavaju nam borbu koju ćemo siguran sam uspješno privesti kraju“, kazao je načelnik Ljubić.

Podsjetimo, tvrtka Podravka d.d. je prošlog tjedna u suradnji s Koprivničko-križevačkom županijom osigurala donaciju 500 prehrambenih paketa te proizvode dječje hrane za korisnike usluga gradskih društava Crvenog križa s područja Koprivničko-križevačke županije koji žive u teškim materijalnim uvjetima, a donacijom veće količine medicinskog alkohola i lijekova početkom travnja priključila se i tvrtka Belupo d.d.

Ovim putem još jednom tvrtki Podravka d.d. zahvaljujemo na donacijama!

Služba ureda župana