Na području županije trenutno nema novozaraženih osoba COVID-19 infekcijom, iz koprivničke bolnice u kućnu samoizolaciju puštena i druga pacijentica

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Obavještavamo javnost kako je danas iz koprivničke OB „Dr. Tomislav Bardek“  u kućnu samoizolaciju puštena i druga pacijentica koja je bila hospitalizirana zbog COVID-19 infekcije. Pacijentica je dobrog zdravlja i bez simptoma te je uz liječničke upute puštena u kućnu samoizolaciju u kojoj će se pridržavati svih propisanih mjera i pravila samoizolacije.

Ukupan broj osoba oboljelih od COVID-19 infekcije na području županije  je i dalje 12, od čega su četiri osobe s blažim simptomima hospitalizirane, a ostale su na kućnoj njezi u samoizolaciji.  Pod liječničkim nadzorom i u samoizolaciji je 19 bliskih kontakata zaraženih osoba. U tijeku dana će biti poznati i rezultati uzoraka koji su zbog sumnje na COVD-19  infekciju uzrokovanu koronavirusom poslani na testiranje.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije ovim putem još jednom poručuje građanima da budu odgovorni te da se pridržavaju svih mjera i uputa, održavaju higijenu te izbjegavaju socijalne kontakte uz obavezno poštivanje fizičkog razmaka kako bi spriječili širenje zaraze bolesti.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije