Županija u suradnji s PORA-om pripremila razvojne planove za imenovanje regionalnih centara kompetentnosti

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Koprivničko-križevačka županija u suradnji s PORA-om Regionalnom razvojnom agencijom Koprivničko-križevačke županije pripremila je i prijavila razvojne planove na Javni poziv osnivačima za kandidiranje ustanova za strukovno obrazovanje za imenovanje regionalnim centrima kompetentnosti Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Sukladno dokumentu Mreža regionalnih centara kompetentnosti u strukovnom obrazovanju, Koprivničko-križevačka županija nalazi se u jednom regionalnom području zajedno s Bjelovarsko-bilogorskom, Krapinsko-zagorskom, Međimurskom i Varaždinskom županijom.

Kandidirane ustanove za strukovno obrazovanje s područja Koprivničko-križevačke županije su Obrtnička škola Koprivnica iz (pod)sektora elektrotehnike u suradnji sa Strukovnom školom Đurđevac te Srednja gospodarska škola Križevci iz (pod)sektora poljoprivrede u suradnji sa Srednjom školom Koprivnica, dok je vrijednost gotovo 100 milijuna kuna.

Služba ureda župana