Najava: Natječaj “Volim Podravinu i Prigorje 2018.”

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Koprivničko-križevačka županija poziva sve zainteresirane da se uključe u natječaj Turističke zajednice Koprivničko – križevačke županije „Volim Podravinu i Prigorje 2018. godine“, za najbolje likovne radove u vrtićima i osnovnim školama te literarne radove u osnovnim školama.

Zadana tema je Dragi gosti dobro došli u Koprivničko-križevačku županiju“, a kod literarnih radova molimo mentore i učenike da sami odaberu naziv svog rada vezan uz zadanu temu.

Natječaj je otvoren do 23. ožujka 2018. godine, kada ističe rok za dostavu radova u Turističku zajednicu, a najveća dozvoljena veličina likovnih radova je 70×50 cm. Stručno povjerenstvo Turističke zajednice pregledat će i ocijeniti najbolje likovne radove (crtež, kolaž ili linorez) djeteta/učenika ili skupine (najviše do troje) te literarne radove, a zatim ih nagraditi priznanjima i novčanim nagradama (za vrtiće i škole I. mjesto je 1.200,00 kuna, II. mjesto 800,00 kuna i III. mjesto 500,00 kuna).

Za Dan Koprivničko-križevačke županije najbolji likovni radovi bit će izloženi u predvorju dvorane Domoljub u Koprivnici, dok će najbolji literarni rad biti pročitan na svečanoj sjednici.

Nadamo se kako će vrtići i škole i ove godine svojim sudjelovanjem u projektu doprinijeti očuvanju zdrave životne sredine te etnološkog, povijesnog i kulturnog nasljeđa, kao i ugradnji ekoloških principa u svoje odgojno-obrazovne sadržaje.

Sve informacije o natječaju možete dobiti u Turističkoj zajednici Koprivničko-križevačke županije na telefon 048/624 408.

Služba ureda župana