Uz pomoć volontera koprivničkog Crvenog križa korisnicima Doma za starije i nemoćne osobe osigurana dostava namirnica

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Kako bi se korisnicima Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica olakšao život pod epidemiološkim mjerama Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije je, uz niz aktivnosti kojima se osiguralo dobro psiho-fizičko stanje korisnika za vrijeme provedbe uspostavljenih ograničenja, u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Koprivnica osigurao i pomoć u dostavi namirnica i potrepština.

Mjera ograničenog kretanja korisnika unutar prostora i dvorišta ustanove uvedena je radi zaštite zdravlja korisnika i zaposlenika Doma te u skladu s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH, a Županijski Stožer je i u tom pogledu korisnicima osigurao način za dostavu potrepština koje ne mogu nabaviti u Domu. U suradnji s  volonterima Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, korisnicima se dva puta tjedno dostavljaju tražene namirnice.

Narudžbe se isporučuju korisnicima nakon dezinfekcije u skladu s propisanim protokolima, a da volonteri odlično obavljaju posao govore pohvale i zadovoljna lica korisnika te broj narudžbi koji svakog dana raste.

Izvor fotografija:  GDCK Koprivnica

Služba ureda župana