Izvještajni sabor UDVDR Podružnice Koprivničko- križevačke županije

Dana 03.studenog u Podravskim Sesvetama održan je Izvještajni sabor UDVDR Podružnice Koprivničko- križevačke županije, na kojem su delegati nakon godišnjeg izvješća o radu i prezentiranih planova aktivnosti za slijedeću godinu od strane Predsjednika Podružnice Siniše Pavlovića usvojili i novi Statut Podružnice UDVDR Koprivničko- križevačke županije. U Podružnicu se uključilo i nekoliko stotina veterana iz Križevaca do sada okupljenih u križevačkoj udruzi veterana koja sada postaje novi ustrojstveni oblik županijske Podružnice UDVDR  – ogranak UDVDR Križevci.

Sa Sabora su odaslane rijeći velike zahvale za svu pomoć koju su Koprivničko-križevačka županija i župan Darko Koren pružili vezano uz organizaciju 17. DŠNDVDR RH „Koprivnica 2012.“ kao supokrovitelj ovog državnog natjecanja branitelja.

Sabornike su na početku rada pozdravili Predsjednici Koordinacija braniteljskih udruga grada Koprivnice Ivan Gal i Koordinacije  braniteljskih udruga grada Križevaca  Božo Lazar istaknuvši potrebu za zajedništvom svih branitelja i  naglasili nužnost pokretanja Koordinacije braniteljskih uduga Koprivničko – križevačke županije.

Skupu se obratio kao domaćin i Načelnik općine Podravske Sesvete gosp. Ivan Derežić, naglasivši kako je županijska Podružnica UDVDR pravi primjer vrlo organizirane braniteljske udruge koja prednjači kvalitetnim projektima u radu sa braniteljskom populacijom u našoj županiji.

PREDSJEDNIK PODRUŽNICE UDVDRKOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE:
Siniša Pavlović